Relax Where The Sun Rises

Catch soothing vibes in a former fishing village
and feel time itself stretch out before you.

A dream-like illusion awaits

Maya Sanur Resort & Spa

Step from lush tropical gardens onto white-sand beach and feel the gentle caress of the sea breeze as you tread the boardwalk of this former fishing village. From the moment you arrive, contemporary flourishes are counter-balanced by iconic Balinese design elements.

5 Stars Beach Resort in Sanur, Bali, Indonesia
Wonderful Garden View
  • 57 square meters
  • 1 King (200x200) / 2 Double (140x200)
  • Up to 5 adults
  • Connecting Rooms Available
  • Private Balcony
  •  
  •  
  •  

Streetwise grazing

Graze

On the street side of the resort, Graze offers all-day, cafe-style dining with a range of international meals.

Opening Hours :
Daily, 7.00 am - 2.00 pm

Read more

To Inspired Beginnings

Celebrate knowing that our wedding specialists are on-hand to indulge your every need. Bathed in natural light, the glass Pavilion and its stunning sea-view garden provides a magnificent backdrop for your nuptials. After you've both said "I do", join up to 190 guests in the Ballroom for a grand reception and the culmination of your best day ever.

Explore
Organise your Special day at Maya Sanur Bali, Indonesia

Meetings with Magic

Whatever your event calls for, our dedicated team will be on-hand to ensure a precision-delivered experience. From business seminars to cocktail receptions and lavish gala dinners, our well-equipped Ballroom can accommodate up to 190 guests. On the other side of the resort, the Pavilion holds up to 60 attendees and is famed for its elevated sea views.

Explore
Meet at Maya Sanur Bali, Indonesia

Share Your Experiences

#MayaExperiences

Maya Sanur Reviews

4.65/5

More information2850 reviews

Hotels.com

5

Traveler 16/06/2021

大人のリゾート

バリ島サヌールのリゾートホテルでホテル周辺にはレストランマッサージ店が立ち並びます。ホテル内は豪華というより洗練されたモダン、清潔で、室内は新しく設備も高級感があります。プールはやや小さいのでプールで遊ぶというより、プールサイドで楽しむような雰囲気です。

Google

5

budi rahman 14/06/2021

Bali Best place living in silence during Pandemic

Google

5

Bali Sibetan Chanel 13/06/2021

Quite hotel in Sanur Area. This is a great hotel for you who love nature.

Google

5

Ryan Wibowo 12/06/2021

Bagus, tapi agak creepy

Google

5

Sandra A 12/06/2021

Nature-theme resort.. Even in hot days it feels breezy and cool, Place is clean and comfy, staffs very welcome and polite. Tried the spa and it's a wonderful 2hours.got free milk bath for couple-massage.

Google

5

ade suhendi 11/06/2021

good

Google

5

claudia sridani 10/06/2021

Temptnya nyaman

Google

5

eby sindiyasa 10/06/2021

great hotel, love the atmosphere and genuine staff

Traveloka

4.85

Mulyono D. 09/06/2021

Nice hotel, clean, with easy access to the beach. Friendly hotel staff. Really comfortable hotel. Highly recommended

Traveloka

5

Bambang J. 09/06/2021

Kamar bersih dan bagus, pelayanan ramah, recommended untuk tempat menginap ulang. Sarapan nya enak sesuai kelasnya.

Traveloka

4.85

Meili D. 09/06/2021

Kami bertiga tiba di Maya Sanur Resort tgl 27 Mei 2021 agak malam setelah siangnya pesawat landing, kami menghabiskan waktu dulu dengan jalan-jalan di area Kuta dan melihat sunset sambil dinner di pinggir Pantai Jimbaran. Sekitar pukul 20.00 kami sampai hotel. Check in termasuk lancar dan cepat dan kamarnya juga di upgrade ke nest dari yang view garden. Beruntung banget. Soalnya nest ini bagus banget. Jadi teras luarnya tuh gede banget dan ada tempat duduk sekaligus bisa buat tidur-tiduran santai di luar sambil menikmati bulan. Waktu itu pas bulan purnama juga. Jadi makin kerasa seru banget di kamar tipe best nya. Kalo di area kamar, itu kamarnya gede. Terus paling suka sama kamar mandi nya. Bagus banget. Jadi kamar mandi dan area tempat tidur dipisahkan oleh kaca gede dan ada roller blinds super gede yang bisa dinaik turunin secara otomatis pake tombol gitu dan, ada lampu di belakang cermin wastafel yang bagus banget dan menambah kesan mewah dari arah kamar. Pokoknya ini hotel the best deh. Oya breakfast nya juga enak-enak banget. Makasih banyak Maya Sanur atas upgrade kamar dan service nya selama kami menginap. 😁🙏Anak saya 10th juga seneng banget dan pengen balik lagi pas ke Bali next time. ❤

TripAdvisor

5

Deasy O 09/06/2021

Highly recommended hotel.

We spent holiday in Maya hotel for 3 nights. Very nice. We stayed in the Impressive Lagoon Suite room type. The rooms are not very spacious, but beautiful, warm, and comfortable. What I like most is the elongated and very clean swimming pool. Lazing on the balcony sofa by the pool is very pleasant. The quality of the pool water is good, not salty. There are indeed dry leaves that fall into the pool, but that's the result of falling from the trees by the pool. The bathroom is also very nice. The hot water consistency is very good. The quality of the hotel rooms and building materials is very good because this hotel is still relatively new. Lots of greenery around the hotel rooms. Surely we'll come back to this hotel.

Google

5

Hendri Gnwn 08/06/2021

Jozzz

Google

5

rafki aja 07/06/2021

Awesome hotel in Sanur!!!

Google

5

Habibi Yusuf Sarjono 07/06/2021

Suasana sangat nyaman. Kamar luas dan lega, dan ada bathtub juga. Ada balkon yg bisa dipakai utk bersantai. Kolam renang komplit. Bagian belakang pantai yg pas utk mencari sunrise. Makanan cukup lumayan. Di rooftop ada taman yg luas bisa utk bermain bersama2. Staf sangat ramah & helpful. Disediakan bbrp aktivitas pendukung spt yoga yg bisa diikuti secara gratis. Recommended utk liburan bersama keluarga maupun keperluan bisnis.

Agoda

5

Dawn 07/06/2021

Lux resort

Maya is beautiful. The rooms are spacious and modern with all you need.

Google

5

Ronalita Situmorang 06/06/2021

Kemarin ke Bali selama 5 hari di Maya Sanur Resort jadi pengalaman yang super menyenangkan. Hotel yang memberikan pelayanan terbaik yg pernah aku alami setelah beberapa kali ke Bali. Kamar sangat luas, bersih dan nyaman. Memiliki Balkon yang sangat asyik dan nyaman untuk bersantai. Bahkan kamar mandinya pun luar biasa bagus dengan interior yang unik. Kolam renangnya invinity langsung ke laut dan dari hotel pun bisa hunting sunrise langsung di pinggir pantai setiap pagi. Atau bercengkrama dengan nyanyian ombak di malam hari. Hotel Maya Sanur bener2 membuatmu gak ingin beranjak ke mana-mana. Selain fasilitas2 yang umumnya dimiliki hotel2 saat ini, Maya Sanur juga menyediakan fasilitas Yoga, meditasi, dan spa free bagi tamu-tamunya beserta restoran untuk makan malam romantis. Dan ada banyak fasilitas lainnya. Saat disana aku sempetin ikut Yoga, meditasi dan spa selain tiap pagi dan sore berenang cantik. Rasanya gak mau kemana-mana lagi saat nginap disana. Semua begitu nyaman dan menyenangkan. Ditambah pelayanan yg sangat cepat dan ramah. Pasti balik lagi dan lagi nginap di tempat ini..